FML

Såg en på fml för ett tag sen som skrivit om sitt eländiga liv, som så många andra gör. Dock hade denne råkat skriva/få sin fml publicerad samma dag, eller dagen efter, massakern i Norge och någon hade ilsket kommenterat "samtidigt: 84 personer mördade på en liten ö utanför oslo utan möjlighet till räddning. Panik och kaos och död och terror. Men mobilen är fan obrukbart... fyl"
Det jag reagerar på är: Ska man inte kommentera så på alla inlägg på fml då? Folk dör för fan varje dag av svält och krig, kvinnor våldtas, människor misshandlas och det är fullt med orättvisa världen över. Räknas inte det?
Jag förstår förstås varför personen kommenterade som han/hon gjorde. Men personen som skrev inlägget kanske till och med skrev den innan det tragiska i Norge, bara att det publicerades först efteråt. Och dessutom, kommentatorn? Skulle fråga denne "Vem äru själv då?" (aka Torkel i Torkel i knipa). Tycker att den som kommenterade skulle tänkt efter.
Men det här som hände i Norge är så klart sorgligt och upprörande, jag beklagar för alla som drabbats och mist en närstående.

Peace out!
Allmänt | | Kommentera |
Upp