Angelica Langö - Häxan från helvetet

Hela historien började när Julian Cross (min sim) fick livsönskningen att ha haft 10 flick- eller pojkvänner. Hans tredje flickvän var Angelica Langö, en till synes trevlig kvinna. De fick ett barn ihop men hon var inte den rätta så Julian försökte gå vidare, ville göra slut med Angelica. Hon tålde tydligen inte detta beslut utan flydde utomlands och fängslade Julian i deras destruktiva förhållande. Då flyttade Julians snygga vän Cassidy in och räddade honom från förhållandet och han kunde fortsätta uppfylla sin livsönskan. Hans sista partner blev såklart Cassidy, de gifte sig och fick en urgullig son, Nathan. Lyckliga och intet ont anande levde de en tid, tills Angelica plötsligt uppenbarade sig igen och påstod att hon fått ett till barn med Julian. Hela familjen frös fast och först när Cassidy skulle till jobbet och Nathan skulle till skolan kunde de röra sig. Men Julian, som jobbade hemma, blev aldrig fri. Angelica mördade honom på grund av sin svartsjuka och gjorde Cassidy till änka och Nathan till faderlös pojke.

Efter en lång tids sörjande tog vreden över och mor och son ville hämnas. Cassidy lät bygga en hemlig källare i trädgården och efter att ha blivit "vän" med Angelica bjöd hon hem henne och sa "Kom, jag ska visa en sak i min hemliga källare". Väl nere sprang Cassidy upp igen, tog bort trappan och lämnade Angelica i källaren - ensam med ett kylskåp, växter och en utomhusgrill.
Så småningom blev Angelica hungrig och det enda hon kunde tillaga var varmkorv på grillen. Men en grill inomhus? På sims slutar det aldrig bra...
En brand bröt ut och Angelica kunde inte annat än att skrika, även om hon aldrig hördes utanför. Hon gick sitt rätta öde till mötes och brann upp. Hon kommer nu aldrig mer kunna förpesta liv.

Dock, när familjen åkte till Frankrike kude de inte tro sina ögon; där stod Julian! Han hade flytt till Paris för att leva i asyl, för att inte förförljas av Angelicas galenskap. Även om Angelica nu är död skulle hennes barn söka upp honom och hans familj om de visste att han levde och det skulle innebära slutet för mitt spel. Därför bor Cassidy och Nathan fortfarande själva i hemmet medan Julian måste gömma sig i Frankrike. All denna smärta på grund av en enda kvinna.


Alltså, det är såna här berättelser man kan hitta på åt sin familj när sims buggar fetmycket. Saknar Julian, men jag kan faktiskt träffa honom igen om jag åker utomlands.


Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp