Drömdagbok

Jag kikade lite i min drömdagbok och hittade en dröm som jag först inte kom ihåg (när jag läst klart så kom jag ihåg dock) men det är nog en av de sjukaste men också roligaste drömmarna jag haft i år. Asså, läs! Blir lite äcklad för den är så skev meneeee... Skrattar. Asmycket.
 
"... Innan festen var jag Daenerys och hade varit tvungen att ligga med en kille = våldtagen, för att göra nån deal som skulle bli till min benefit. Under våldtäkten blev jag dock kär i snubben för jag tyckte att han var snygg och han fick inte in den - han missade ständigt och stog mest och juckade mot min röv. Han blev typ kär i mig också, så vi skulle mötas senare på kvällen.
   Så, efter att det börjat regna sprang alla in och jag var jätteivrig att träffa killen (nu var det kväll också). Jag var jätteuppspelt tills Lollo bad mig att hämta hennes snusdosa vilket innebar att gå ut i regnet. Jag blev förbannad och stormade ut, och in på en toalett för att hämta dosan men väl där inne satte jag mig och sket och kände hur full jag var."
Slut.
 
Asså för det första; orka bli kär i våldtäktsman?
För det andra; bli kär för att han bara juckade mot min röv?
Tredje; bli förbannad för att bli ombedd en tjänst?
Fjärde; sätta sig och skita och känna fylla?
 
Jag kan inte med, för konstigt och inte som mina andra drömmar - jag brukar inte drömma så här!
Allmänt | | Kommentera |
Upp